Referenties

Het is altijd leuk om te horen en zien wat iedereen van gastouderopvang Ienieminie vind.
Dus een leuke reactie is altijd welkom!

Reactie plaatsen

Reacties

Fanneke de Leeuw
4 jaar geleden

Ons zoontje gaat al een paar jaar met heel veel plezier naar Lisa. Altijd gezellig spelen met de andere kindjes. Lekker naar buiten, wandelen of naar de diertjes. Wat zal hij haar gaan missen als hij naar de basisschool gaat.

Anouk Versteden
8 jaar geleden

Haa Lisa,
Mooie site heb je!
Goede gelegenheid om te melden dat wij super tevreden zijn met jou als gastouder. We waarderen je zorgzaamheid en professionaliteit in de omgang met de kinderen. Je creatieve knutsels, voetafdrukjes, foto’s en verhaaltjes zijn kei leuk. En het belangrijkste, onze Daaf is dol op je!
Succes met Ienieminie!
Groetjes Anouk

lenny melis
8 jaar geleden

Onze 2 dochters ( 1 van 10 maanden en 1 van 3.5 jaar) gaan sinds 1 april naar gastouderopvang ienieminie . Het is er super leuk en leerzaam. De opvang wordt in een huiselijke sfeer gegeven. Waardoor onze kinderen zich op hun gemak voelen. De activiteiten die er gedaan worden zijn afwisselend, leuk en leerzaam. Onze kinderen vinden het super leuk om naar ienieminie te gaan. Onze oudste dochter zegt dat ze Lisa lief vind en de jongste lacht als ze Lisa ziet en wil meteen naar Lisa toe. Verder is het prettig dat ienieminie flexibele opvangtijden heeft. voor ons als ouders is het belangrijk om te weten dat als wij gaan werken de meiden in een leuke veilige omgeving zijn. En dat zijn ze bij ienieminie absoluut!